FÖRETAGSFORUM, Maj 18

CeFEO och Handelskammaren bjuder in till ett diskussionsforum för regionens företagare i Zoom. 
Andra tillfället är 18:e maj kl: 16. Du deltar kostnadsfritt och erhåller länken till Zoom-mötet genom att fylla i formuläret nedan. Det går lika bra att ansluta den här gången om du missade första tillfället!

Mycket ställs på ända av rådande pandemi. Mitt i allt ställs företagare inför stora utmaningar under osäkra förhållanden. Vi vill bjuda in till samtal för utbyte av erfarenheter och framåtblickande. Vi vänder oss till dig som är företagare eller på andra sätt jobbar för regionens företagsklimat. Med oss kommer vi vid varje tillfälle ha med oss företagsledare från länet samt några av Jönköpings mest erfarna företagsforskare för att dela med sig av sin syn baserat på sin egen forskning och sin inblandning i den internationella forskningsfronten. Vi har planerat för fyra forum, varannan måndag fram till sommaren. Vi är nyfikna på era tankar, behov och funderingar och utvecklar gärna formatet efter era önskemål. För att delta fyller du i formuläret nedan och erhåller då Zoom-länken via e-mail. 

 

Väl mött 18:e maj!

Kajsa & Helena

 

Värdar

Kajsa Haag

Co-Director CeFEO

Universitetslektor

Internationella Handelshögskolan i Jönköping

Helena Zar Vallin

VD

Handelskammaren Jönköpings Län

Paneldeltagare

Leona Achtenhagen

Professor Företagsekonomi

Internationella Handelshögskolan i Jönköping

Läs mer om Leona

Ethel Brundin

Professor Företagsekonomi

Internationella Handelshögskolan i Jönköping

Läs mer om Ethel

Anmäl här

 

För att delta behöver du fylla i formuläret och får då ett e-mail med länken till Zoom-mötet. Vänligen notera att du behöver registrera dig inför vart och ett av våra fyra tillfällen eftersom varje forum har unik Zoom-länk.

 

Hantering av dina personuppggifter

 

Vi är måna om att respektera din personliga integritet och CeFEO tillsammans med Handelskammaren ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vår databas och namn kan komma att delas till tredje part*.

Här kan du läsa mer om hur CeFEO (genom Jönköping University) samt Handelskammaren i Jönköpings län behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

*Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer på Företagsforum Jönköpings län.

 

Kommande forum

Datum för kommande forum är 1:a juni och 15:e juni, kl:15.