FÖRETAGSFORUM, September 22

CeFEO och Handelskammaren bjuder in till ett diskussionsforum för regionens företagare i Zoom. 
Nästa tillfälle är 22:a september kl: 15. Du deltar kostnadsfritt 
och erhåller länken till Zoom-mötet genom att fylla i formuläret nedan. Det går lika bra att ansluta den här gången om du missade tidigare tillfällen! Denna gång har vi fokus på ägarperspektivet. Forskarna Leif Melin och Hanna Almlöf kommer dela sin expertis om det aktiva ägandets roll under osäkerhet och vikten av att ha koll på juridiken kring ägar-reglering i tider av ofrivilliga förändringar. Som vanligt kommer en av länets företagare stå i fokus och bidra med sina erfarenheter – håll utkik! 

Mycket ställs på ända av rådande pandemi. Mitt i allt ställs företagare inför stora utmaningar under osäkra förhållanden. Vi vill bjuda in till samtal för utbyte av erfarenheter och framåtblickande. Vi vänder oss till dig som är företagare eller på andra sätt jobbar för regionens företagsklimat. Med oss kommer vi vid varje tillfälle ha med oss företagsledare från länet samt några av Jönköpings mest erfarna företagsforskare för att dela med sig av sin syn baserat på sin egen forskning och sin inblandning i den internationella forskningsfronten. Vi har planerat för fyra forum, varannan måndag fram till sommaren. Vi är nyfikna på era tankar, behov och funderingar och utvecklar gärna formatet efter era önskemål. För att delta fyller du i formuläret nedan och erhåller då Zoom-länken via e-mail (OBS anmälningsmailet med zoom-länken verkat hamna i skräpposten så kolla där om ni inte erhåller mailet!)

 

Väl mött 22:a september!

Kajsa & Helena

Värdar

Kajsa Haag

Co-Director CeFEO

Universitetslektor

Internationella Handelshögskolan i Jönköping

Helena Zar Vallin

VD

Handelskammaren Jönköpings Län

Paneldeltagare

Leif Melin

Professor Emeritus Företagsekonomi

Internationella Handelshögskolan i Jönköping, Grundare av CeFEO

Läs mer om Leif

Hanna Almlöf

Universitetslektor

Linköping Universitet och CeFEO

Läs mer om Hanna

Anmäl här

 

För att delta behöver du fylla i formuläret och får då ett e-mail med länken till Zoom-mötet. Vänligen notera att du behöver registrera dig inför vart och ett av våra fyra tillfällen eftersom varje forum har unik Zoom-länk.

 

Hantering av dina personuppggifter

 

Vi är måna om att respektera din personliga integritet och CeFEO tillsammans med Handelskammaren ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vår databas och namn kan komma att delas till tredje part*.

Här kan du läsa mer om hur CeFEO (genom Jönköping University) samt Handelskammaren i Jönköpings län behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

*Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer på Företagsforum Jönköpings län.

 

Kommande forum

 

Datum för kommande forum är 15:e juni, kl:15.